Bachbloesemremedie bij vuurwerkangst

Je dier heeft last van vuurwerk of onweer

Harde geluiden, vreselijk als je dier daar last van heeft. Als u al van alles geprobeerd heeft, kan de speciale Bachbloesemremedie tegen vuurwerkangst wellicht helpen.

Wat is het?
Dokter Bach was een Engelse arts en een groot natuurkenner. Hij ontdekte dat bloesems van bomen en struiken een positief effect hebben op negatieve emoties. Zo beschreef hij 38 verschillende bloesems met bijbehorende emoties en het positieve effect.
Praktijk Molendier heeft jarenlange ervaring met de behandeling van dieren, onder andere met vuurwerkangst. Dit middel is speciaal voor dit doel ontwikkeld.

Voor welke dieren?
De Bachbloesemdruppels kunnen door verschillende dieren gebruikt worden. Honden en katten hebben er baat bij, maar ook voor paarden, konijnen en cavia’s kan het een uitkomst zijn.


Toediening
Het zijn druppels die via de mond ingenomen worden, 4 keer 4 druppels per dag. Dat kan rechtstreeks in de mond, maar ook met iets te eten, drinken of iets lekkers.
Uw dier wordt er niet suf van.

Kosten
Met een flesje van 20 ml doe je ongeveer vier weken. Een flesje kost € 15,–.
Bestellen
: via de webwinkel of stuur een mail naar info@molendier.nl met als onderwerp ‘vuurwerkangst’. U kunt het middel ophalen in Zoetermeer of het kan opgestuurd worden.

Molendier is een praktijk voor natuurgeneeskunde voor mens en dier, Reikicursussen, Shin-Do trainingen. Tevens gespecialiseerd in hond en gedrag en hondentraining.

Afbeelding muggenspray

Muggenspray

Een tijdje terug kreeg ik de vraag of ik iets natuurlijks kon maken om muggen op afstand te houden. Liefst iets wat lekker ruikt.
Muggenspray. Lavendel op waterbasis
Leuke vraag, en ik ben me er in gaan verdiepen. Ik leerde dat muggen een bloedhekel hebben aan de geur van tomatenplanten. Om een tomatenplant op je slaapkamer te zetten, dat is ook weer zoiets. Een paar blaadjes van een tomatenplant schijnt echter ook te werken.
Heb je geen tomatenplant en wil je toch iets natuurlijks wat niet raar ruikt, dan is deze muggenspray wellicht iets voor je. Het is lavendel op waterbasis en je kunt het op je lichaam sprayen om de muggen op afstand te houden.
Een flesje van 80 ml kost € 15,–. Dit is exclusief eventuele verzendkosten. Opsturen kan, ophalen in Zoetermeer kan ook.