Reacties van cliënten

Dieren

Geen energie na bloedtransfusie
Half december werd ons hondje Blue ziek, na 2 dagen ging ik naar de dierenarts. Hij vertelde mij dat Blue echt doodziek was en dat het niet zeker was dat ze nog beter zou worden. Ze had een ziekte waarbij haar rode bloedcellen afgebroken werden.
Ik moest meteen met haar naar het dierenziekenhuis, maar reed toch nog even langs huis, zodat de kinderen afscheid konden nemen. Ze werd opgenomen en ging meteen aan het infuus. De volgende dag was haar situatie zo slecht dat ze zonder bloedtransfusie nog maar een paar uur te leven had. Blue was al ruim 8 jaar bij ons en deel van ons gezin, dus natuurlijk stemden wij toe met de bloedtransfusie.
Na een week mocht Blue mee naar huis, een nog steeds doodziek hondje dat leefde op het bloed van een andere hond. Ze zou veel energie nodig hebben om weer zelf rode bloedcellen aan te maken en die energie had zij niet.
Nog in de auto, onderweg naar huis, belden we Georgine Mol van Molendier en legden haar het probleem uit, een uurtje later stond ze voor de deur om Blue en ons te helpen. Ze behandelde Blue met veel liefde en geduld om haar zo de kracht te geven om nieuwe bloedcellen te maken en te overleven, en ons gaf ze het vertrouwen, dat Blue het wel zou redden.
Ook de twee dagen daarna kwam Georgine langs om Blue bij te staan en daarna elke week.
Langzaamaan zagen we Blue sterker worden en meer energie krijgen. Van een klein zielig hoopje, dat nog geen 5 stappen buiten de deur deed, veranderde ze weer in een hondje, dat met plezier mee naar buiten ging en steeds verder mee wilde wandelen.
Ook zagen we bij elk bloedonderzoek haar bloedwaarden een klein beetje omhooggaan, zoadat zij nu weer op normale waarden zijn.
Blue is nu weer het hondje dat wij herkennen van voor haar ziekte, ze wil weer wandelen, achter een bal aan rennen op het strand en als je bij ons aanbelt, komt ze weer luid blaffend naar de deur gerend.

Georgine, hartelijk bedankt voor je hulp, je kennis, je geduld en steun van het herstel van Blue.

Plassen in huis
Met deze getuigenis wil ik Georgine in het zonnetje zetten. Voor veel mensen is een ‘dierenfluisteraar’ een vaag beroep. Voor veel mensen is een ‘dierenfluisteraar’ een vaag beroep. Voor mij is het een heel effectieve aanvulling op de dierenarts. Het is heel frustrerend als het slecht gaat met je huisdier en je komt bij de dierenarts niet verder. Het is niet dat zo’n beestje kan praten en vertellen wat er is.
Ik heb Georgine de eerste keer ingeschakeld om één van mijn katten te behandelen die angstig en gestresst was en daardoor bijna elke dag in de hal plaste. Niet fijn met kleine kinderen en veel bezoek aan huis. Na een paar behandelingen, gewoon aan huis, is het plassen al zeker een half jaar gestopt. Nog veel belangrijker is dat ik nu een kat heb die goed in zijn vel zit. Hij is niet angstig meer, heel sociaal en zelfverzekerd. Een wereld van verschil.
Onlangs heb ik Georgine weer ingeschakeld om een andere kat te behandelen die een slechte diagnose had gekregen van de dierenarts. Helaas was het een aflopende zaak, maar door de begeleiding van Georgine hebben we de kat een aantal goede laatste weken kunnen geven en een mooi afscheid.
Bijzonder is het contact wat Georgine heeft met de dieren. Beide katten waren heel eenkennig en wilden niets hebben van vreemden. Onze verbazing was groot dat de kat helemaal voor de behandeling klaar ging staat en precies aangaf wat ze nodig had.
Ook naar de baasjes toe is Georgine warm en begripvol. Het verliezen van een huisdier heeft behoorlijk impact op een gezin en het was erg fijn om een luisterend oor te hebben in het proces.
Ik kan iedereen met huisdieren aanraden om als er (gedrags)problemen zijn (of gewoon maar een vermoeden dat het met het dier niet helemaal lekker gaat), Georgine in te schakelen. De resultaten spreken voor zich, daar is niets vaags aan!

Georgine, bedankt!!

Gebrek aan eetlust
“Wat als dieren toch eens konden praten…” We vragen het ons allemaal wel eens af, zeker waar het onze geliefde huisdieren betreft. Gelukkig weet Georgine Mol van Molendier als geen ander af te stemmen op de gevoelswereld van je huisdier en kan je daardoor haarfijn vertellen, hoe het dier zich voelt.
We haalden onze poes Snoepie – destijds nogal “overgewichtig” – 4 jaar geleden uit het asiel. Na een dieet is ze goed afgevallen. Omdat ze echter al 16 jaren telt, maakte ik me zorgen over eventuele pijnklachten en gebrek aan eetlust.
Toen Georgine bij ons thuis kwam, heeft ze een persoonlijk Bachbloesemmengsel voor Snoepie samengesteld ter ondersteuning. Na slechts een week trouw gebruik van de druppeltjes ging Snoepie er beter uitzien – precies zoals Georgine had voorspeld. Ze is actiever en vrolijker en haar eetlust is terug.
Ik ben erg blij met de persoonlijke aanpak van Georgine, in combinatie met haar nuchterheid, geduld en kennis van zaken.

Dank je wel Georgine!

Vuurwerkangst
Dank voor de behandeling en de druppels.Hij slaapt nu lekker en is vrolijk als hij wakker is. Buiten was hij rustig en hij wilde ook niet zo lang.

De staart staat weer omhoog!
Onze Berner Sennenhond Lola liet haar staart hangen. De staart van een Berner staat normaal altijd mooi omhoog. Toen Lola haar staart liet hangen, wisten we dat er iets mis was. Ze bleek drie hernia’s in haar rug te hebben en opereren was geen optie. Georgine heeft Lola intensief behandeld, bijna elke dag. Inmiddels loopt Lola weer lekker en staat haar staart mooi omhoog! Ze is van de pijnstillers af en is een blije hond zonder pijn. Ze geniet weer en kan ver lopen. We zijn Georgine dan ook erg dankbaar, want Lola is een deel van ons gezin. Onze dierenarts had niet gedacht dat het goed zou komen, zo zie je maar!

Waaks maar niet meer te!
Onze hond Yara, een Australische Kelpie van ruim 3 jaar, heeft in de nacht met veel succes een inbreker op de vlucht laten slaan. Uiteraard waren wij heel blij met haar en daarvoor uitbundig beloond. Yara besloot hierop het huis 24 uur te gaan bewaken. Telkens wanneer er maar iemand langs onze woning liep, vond Yara het nodig ons hier luidruchtig van op de hoogte te stellen. Het werd echt hinderlijk gedrag dat ook niet te stoppen leek.
Leek, want inmiddels heeft Georgine Mol van Molendier het geblaf gestopt. Zij is hiervoor eerst met Yara in gesprek gegaan. Aanvankelijk waren wij daar heel sceptisch over. Je zag dat het effect had op Yara maar nog niet het gewenste effect. Vervolgens heeft Georgine een Bachbloesemremedie samengesteld. Vier keer per dag vier druppeltjes en met een geweldig resultaat: Yara slaat niet langer tig keer per dag aan. Ze bromt zo nu en dan nog wel, dat mag natuurlijk best. Er is echter een verschil tussen waaks en te waaks. Uiteindelijk heeft het gesprek van Georgine met Yara en de Bachbloesem echt geholpen. Georgine bedankt! Wij, maar ook onze buren, hebben weer rust!!

Niet meer mank
Faithje is echt een stuk liever, rustiger en beter in balans na de behandelingen. Bedankt voor de fijne hond die we hebben teruggekregen! Ze loopt ook inderdaad niet meer mank, misschien moet ik ook maar een cursus reiki gaan volgen…

Poes gedraagt zich weer als poes en verliest niet meer zo veel haar
Ik wil je laten weten dat de behandeling van Minous heel goed was. Al de volgende dag was het resultaat te merken. Het haarverlies is gereduceerd tot wat ik normaal vind. Minous is ook haar laatste stukje stress kwijt en gedraagt zich best weer als poes. Dank je wel!

Mensen

Je zou kunnen zeggen dat de dienst die Molendier levert niet zo concreet is als bijvoorbeeld het drukken van een brochure of het omspitten van een tuin. Voor veel mensen blijft het ongrijpbaar wat Georgine precies doet. Ik zeg, je moet het eerst zelf ervaren en dan weet je het. Georgine zorgt er namelijk voor dat de mensen die zij behandelt veel concreter in het leven gaan staan, in hun kracht komen en weer in het licht komen te staan. Met andere woorden, zij bekrachtigt mensen zo, dat zij hun levens- en zakelijke doelen op een natuurlijke wijze kunnen bereiken! Dat heb ik aan den lijve, hart, ziel en geest ondervonden. Door Georgine’s behandelingen, gesprekken, liefde en aandacht, kon ik mijn krachten weer aanspreken en ben meer dan ooit diegene die ik hoor te zijn! Ik voel mij lichter, vrolijker, stabieler, krachtiger en kan sneller en gemakkelijker weer opstaan na het onvermijdelijke vallen. Ik bruis weer als de zee, ik adem, bij eb en bij vloed. Ik kan Georgine’s behandelingen aan iedereen van harte aanbevelen. Al na een eerste gesprek met haar vervolg je met meer rust en tevredenheid je pad. Georgine, je bent mijn oplaadpunt! Dank je wel!

Rust
Direct na mijn eerste behandeling door Georgine Mol merkte ik verandering. Meer rust in mijn lijf en in mijn hoofd. Een belangrijk deel van die rust is gebleven, ondanks de stress en onrust van alle dag. Er is een basis gelegd, een fundament dat eerder niet helemaal volledig was, en dat nu solide aanvoelt. Dank je wel Georgine.

Dip na overlijden
Na het onverwachte overlijden van mijn vader heb ik een tijd erg in een dip gezeten. Na zijn overlijden volgde een periode van veel verdriet en strijd in de familie.
Totdat ik bij jou was gekomen, had ik het idee nooit meer dezelfde persoon te kunnen zijn die ik voor de dood van mijn vader was.
Ik ben bij jou geweest, je hebt mijn verhaal aangehoord en ik ben op de behandeltafel gaan liggen. Sinds de behandelingen gaat het stukken beter met me. Ik heb echt het gevoel dat mijn oude ik weer terug is. Mijn dank is zo groot en eigenlijk niet in woorden te beschrijven. Wanneer mensen in een dip zitten of niet lekker in hun vel zitten, kan ik je van harte aanbevelen.

Dank je wel Georgine! Wat ben je toch een bijzondere vrouw.

Weg met de allergie
Lieve Georgine,
Je hebt bij mij oude beschadigingen geheeld.
Je hebt gezorgd dat ik van mijn allergie afkwam. Ik geniet er heel erg van dat ik alles weer verdragen kan.
Je hebt me geleerd over wat voor onvoorstelbare kracht een mens beschikt en hoe ik die kan gebruiken.
En je hebt me leren luisteren naar mijn lichaam, zodat ik nu weet welke voeding goed voor me is en wat ik beter kan vermijden.
Lieve Georgine, ik ben dankbaar dat ik jou heb leren kennen en ik gun iedereen de wijsheid om van jouw kennis en kunde gebruik te maken.

Elleboog doet het weer goed
Beste Georgine,
Jarenlang heb ik last gehad van mijn elleboog. Als ik mij ‘s nachts wilde omdraaien dan moest ik mijn rechterarm met mijn linkerarm vastpakken om op mijn andere zijde te gaan liggen. Volgens mijn huisarts was er weinig tot niets aan te doen.
Zo was ik al jaren aan het tobben met die elleboog. Regelmatig hoorde ik Georgine pitchen over de successen die zij wist te behalen met haar behandelingen voor mens en dier.
Inmiddels heeft Georgine mij behandelt en het is inderdaad zoals Georgine zegt:
“Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden!
Bedankt Georgine!

Hooikoorts
Een paar maanden geleden kreeg ik plotseling last van mijn ogen. Ze waren plakkerig, rood en geïrriteerd en daar kwam hoofdpijn en verkoudheid bij. Na een aantal bezoekjes aan de huisarts en middeltjes verder uiteindelijk hooikoorts medicijnen gekregen, De medicijnen werkten goed, maar het resultaat was dat ik de medicijnen elk jaar en elk moment zodra het terug zou keren weer moet innemen.
Toen vroeg ik Georgine of zij daarin iets voor mij kon betekenen. Ja, dat kon ze zeker…
Heerlijk slapen bij Georgine!! Want zodra ik bij haar praktijk aankwam en op dat tafel-ding ging liggen, was ik vrijwel meteen vertrokken. Nou ja, oké, niet helemaal vertrokken, want ik merkte nog heel goed op wat het met mijn lichaam deed. Buik ging borrelen, oor klapte open en dicht en nog een aantal vreemde dingen. Ik heb 2 weken een wekelijks slaapuurtje bij Georgine gehad en daarna ben ik gestopt met de medicijnen. Daarna nog eens 2 weken en de klachten zijn tot op heden compleet verdwenen!
Super bedankt voor deze natuurlijke genezing, want van die medicijnen troep wordt toch niemand gelukkig. Plus het feit dat ik veel meer energie heb en weer wat beter heb leren luisteren naar mijn lichaam. Een beetje dan, want een beetje eigenwijs ben ik wel als ik Georgine moet geloven… 😉
Bedankt Georgine voor deze ervaring en genezing, je bent een lieve en zorgzame vrouw die echt wel met beide benen op de grond staat!

Dier en mens

Zorgen voor jezelf
Onze katten zijn echte lieverds, ze zijn slim en gevoelig en passen dan ook echt helemaal bij ons gezin.
Alleen hadden ze twee vervelende trekken, zo vervelend dat ze met twee poten al buiten het huis stonden. Na meerdere bezoekjes van Georgine van Molendier kwam er meer begrip en zelfs afspraken. Ja echt, je kan gewoon afspraken maken met je katten.
In die tijd kwam ik erachter dat ik mijn eigen grenzen beter moest bewaken en aan mijn eigen energie mocht werken. Dat ik keuzes mocht maken waarvan ik wel wist dat ik ze moest maken, maar lastig vond. Soms zuigen mensen energie bij je weg en heb je jezelf te beschermen, zelfs als dat mensen zijn in je directe omgeving.
Georgine heeft ook bij mij blokkades opgelost en vreemde entiteiten de deur gewezen en met de helende reiki energie en al haar andere kennis en bronnen.
Inmiddels heb ik weer mijn eigen gewoontes en ankers die m’n energiebalans weer in evenwicht houden, gevonden. Het is nu weer stabiel in huis en dat is echt genieten voor mij, mijn gezin en de katten.
Georgine, wat ben je een fijn mens, zachte hand met duidelijke taal. Je weet eigenlijk al gelijk wat te doen met de keuzes die je hebt. Georgine geeft de handvatten, je hoeft alleen die op te pakken die bij je passen, of die waarvan je voelt dat het nodig is voor verdere groei.
Dank je wel Georgine!

Cursus Reiki 1

Ik heb de reikicursus als heel prettig ervaren. Reiki leert me om rust te creëren in mezelf. Het was prettig om veel te oefenen met behandelen, veel zelf doen. Ik zou deze cursus aanbevelen aan mensen die moeite hebben met de balans werk/privé.

Ik vond de cursus erg leuk en leerzaam. Ik zou deze cursus zeker aanraden aan anderen, mede omdat ook de link naar dieren wordt gelegd. Het was erg leuk en ik kom zeker terug voor reiki 2.