Reacties van cliënten

Vrolijker, krachtiger en weer opgeladen
Je zou kunnen zeggen dat de dienst die Molendier levert niet zo concreet is als bijvoorbeeld het drukken van een brochure of het omspitten van een tuin. Voor veel mensen blijft het ongrijpbaar wat Georgine precies doet. Ik zeg, je moet het eerst zelf ervaren en dan weet je het. Georgine zorgt er namelijk voor dat de mensen die zij behandelt veel concreter in het leven gaan staan, in hun kracht komen en weer in het licht komen te staan. Met andere woorden, zij bekrachtigt mensen zo, dat zij hun levens- en zakelijke doelen op een natuurlijke wijze kunnen bereiken! Dat heb ik aan den lijve, hart, ziel en geest ondervonden. Door Georgine’s behandelingen, gesprekken, liefde en aandacht, kon ik mijn krachten weer aanspreken en ben meer dan ooit diegene die ik hoor te zijn! Ik voel mij lichter, vrolijker, stabieler, krachtiger en kan sneller en gemakkelijker weer opstaan na het onvermijdelijke vallen. Ik bruis weer als de zee, ik adem, bij eb en bij vloed. Ik kan Georgine’s behandelingen aan iedereen van harte aanbevelen. Al na een eerste gesprek met haar vervolg je met meer rust en tevredenheid je pad. Georgine, je bent mijn oplaadpunt! Dank je wel!

Rust
Direct na mijn eerste behandeling door Georgine Mol merkte ik verandering. Meer rust in mijn lijf en in mijn hoofd. Een belangrijk deel van die rust is gebleven, ondanks de stress en onrust van alle dag. Er is een basis gelegd, een fundament dat eerder niet helemaal volledig was, en dat nu solide aanvoelt. Dank je wel Georgine.

Dip na overlijden
Na het onverwachte overlijden van mijn vader heb ik een tijd erg in een dip gezeten. Na zijn overlijden volgde een periode van veel verdriet en strijd in de familie.
Totdat ik bij jou was gekomen, had ik het idee nooit meer dezelfde persoon te kunnen zijn die ik voor de dood van mijn vader was.
Ik ben bij jou geweest, je hebt mijn verhaal aangehoord en ik ben op de behandeltafel gaan liggen. Sinds de behandelingen gaat het stukken beter met me. Ik heb echt het gevoel dat mijn oude ik weer terug is. Mijn dank is zo groot en eigenlijk niet in woorden te beschrijven. Wanneer mensen in een dip zitten of niet lekker in hun vel zitten, kan ik je van harte aanbevelen.
Dank je wel Georgine! Wat ben je toch een bijzondere vrouw.

Weg met de allergie
Lieve Georgine,
Je hebt bij mij oude beschadigingen geheeld.
Je hebt gezorgd dat ik van mijn allergie afkwam. Ik geniet er heel erg van dat ik alles weer verdragen kan.
Je hebt me geleerd over wat voor onvoorstelbare kracht een mens beschikt en hoe ik die kan gebruiken.
En je hebt me leren luisteren naar mijn lichaam, zodat ik nu weet welke voeding goed voor me is en wat ik beter kan vermijden.
Lieve Georgine, ik ben dankbaar dat ik jou heb leren kennen en ik gun iedereen de wijsheid om van jouw kennis en kunde gebruik te maken.

Elleboog doet het weer goed
Beste Georgine,
Jarenlang heb ik last gehad van mijn elleboog. Als ik mij ‘s nachts wilde omdraaien dan moest ik mijn rechterarm met mijn linkerarm vastpakken om op mijn andere zijde te gaan liggen. Volgens mijn huisarts was er weinig tot niets aan te doen.
Zo was ik al jaren aan het tobben met die elleboog. Regelmatig hoorde ik Georgine pitchen over de successen die zij wist te behalen met haar behandelingen voor mens en dier.
Inmiddels heeft Georgine mij behandeld en het is inderdaad zoals Georgine zegt:
“Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden!”
Bedankt Georgine!

Hooikoorts
Een paar maanden geleden kreeg ik plotseling last van mijn ogen. Ze waren plakkerig, rood en geïrriteerd en daar kwam hoofdpijn en verkoudheid bij. Na een aantal bezoekjes aan de huisarts en middeltjes verder uiteindelijk hooikoorts medicijnen gekregen, De medicijnen werkten goed, maar het resultaat was dat ik de medicijnen elk jaar en elk moment zodra het terug zou keren weer moet innemen.
Toen vroeg ik Georgine of zij daarin iets voor mij kon betekenen. Ja, dat kon ze zeker…
Heerlijk slapen bij Georgine!! Want zodra ik bij haar praktijk aankwam en op dat tafel-ding ging liggen, was ik vrijwel meteen vertrokken. Nou ja, oké, niet helemaal vertrokken, want ik merkte nog heel goed op wat het met mijn lichaam deed. Buik ging borrelen, oor klapte open en dicht en nog een aantal vreemde dingen. Ik heb 2 weken een wekelijks slaapuurtje bij Georgine gehad en daarna ben ik gestopt met de medicijnen. Daarna nog eens 2 weken en de klachten zijn tot op heden compleet verdwenen!
Super bedankt voor deze natuurlijke genezing, want van die medicijnen troep wordt toch niemand gelukkig. Plus het feit dat ik veel meer energie heb en weer wat beter heb leren luisteren naar mijn lichaam. Een beetje dan, want een beetje eigenwijs ben ik wel als ik Georgine moet geloven… 😉
Bedankt Georgine voor deze ervaring en genezing, je bent een lieve en zorgzame vrouw die echt wel met beide benen op de grond staat!