Wil je meer energie en gezondheid?

Soms heeft je gezondheid steun nodig. Er zijn nou eenmaal periodes waarin je niet lekker in je vel zit:

  • je bent steeds zo moe
  • je hebt huidklachten of een allergie
  • na een whiplash houd je klachten
  • er komt emotioneel veel op je af
  • je vraagt je af wat voor jou de juiste voeding is
  • je frozen shoulder gaat niet over
  • na een ziekte of operatie ben je nog steeds niet je oude zelf
  • je hebt slikklachten,een middenrifbreuk, maagpijn, buikpijn,een prikkelbare darm…

In al zulke gevallen kun je bij me terecht in de natuurgeneeskundige praktijk Molendier. De kans is groot dat ik je kan helpen om je energieker en gezonder te voelen.

Op zoek naar de oorzaak
In een eerste consult hebben we het over je klachten en wat je daar al aan gedaan hebt. Als ik vermoed dat ik je kan helpen, stellen we een behandelplan op. Nog tijdens het eerste consult gaan we puinruimen: op zoek naar blokkades en verstoringen die aan je klachten ten grondslag liggen. Daarna help ik je om het zelfherstellend vermogen van het lichaam te stimuleren. Is dat eenmaal gelukt en voel je je al beter, dan zoeken we hoe je je nog vitaler kunt voelen, bijvoorbeeld door je voeding en levensstijl aan te passen.

Voeding is een sleutel
‘Goede voeding’ is niet voor iedereen hetzelfde. Het is een hele puzzel om uit te vinden wat voor jou goed is, zeker in een tijd met voedingshypes en voedselschandalen. Bij Molendier help ik je om jóuw ideale voeding te vinden, op basis van je bloedgroep, ayurvedische type en de zuur-base-balans. Het doel is niet om af te vallen, maar om je beter en fitter te voelen. Het gebeurt regelmatig dat dit gepaard gaat met gewichtsverlies.

Wat andere cliënten vinden

Getuigenis – Vrouw
Je zou kunnen zeggen at de dienst die Molendier levert niet zo concreet is als bijvoorbeeld het drukken van een brochure of het omspitten van een tuin. Voor veel mensen blijft het ongrijpbaar wat Georgine precies doet. Ik zeg, ervaar het eerst zelf en dan weet je het. Georgine zorgt er namelijk voor dat de mensen die zij behandelt juist veel concreter worden, meer hun krachten kunnen aanspreken en vaker in het licht komen te staan of zelf gaan staan. Met andere woorden, zij bekrachtigt mensen zo, dat zij hun levens – en zakelijke doelen op een natuurlijke wijze kunnen bereiken! Dat heb ik aan den lijve, hart, ziel en geest ondervonden. Door Georgine’s behandelingen, gesprekken, liefde en aandacht, kon ik mijn krachten weer meer aanspreken en ben meer dan ooit, diegene die ik hoor te zijn! Ik voel mij lichter, vrolijker, stabieler, krachtiger en kan sneller en gemakkelijker weer opstaan na het onvermijdelijke vallen. “Ik bruis weer als de zee, ik leef, ik adem, bij eb en bij vloed.” Ik kan Georgine’s behandelingen van harte aanbevelen. Al na een eerste gesprek met haar vervolg je met meer rust en tevredenheid je pad. Georgine, je bent mijn oplaadpunt! Dank je wel!

Getuigenis – Vrouw
Na het onverwachte overlijden van mijn vader heb ik een tijd erg in een dip gezeten. Na zijn overlijden volgde een periode van veel verdriet en strijd in de familie. Totdat ik bij jou was gekomen, had ik het idee nooit meer dezelfde persoon te kunnen zijn die ik voor de dood van mijn vader was. Ik ben bij jou geweest, je hebt mijn verhaal aangehoord en hebt me behandeld. Ik moest liggen en na enige tijd was het klaar. Vanaf die dag gaat het stukken beter met me. Ik heb echt het gevoel dat de oude ik weer terug is. Mijn dank is zo groot en eigenlijk niet met woorden te beschrijven. Wanneer mensen in een dip zitten of niet lekker in hun vel zitten, kan ik je van harte aanbevelen. Dank je wel Georgine! Wat ben je toch een bijzondere vrouw.

Getuigenis – Vrouw
Lieve Georgine, Jij hebt bij mij oude beschadigingen geheeld. Je hebt ervoor gezorgd dat ik mijn wolletjes weer kan dragen. Dat schelt niet alleen honderden euro’s vervangingskosten, maar ik geniet er nu nog heel veel meer van dat ik alles weer (ver)dragen kan. Je hebt me geleerd over wat voor onvoorstelbare kracht een mens beschikt en hoe ik die kan gebruiken. En je hebt me leren luisteren naar mijn lichaam, zodat ik nu weet welke voeding goed voor me is, en wat ik beter kan vermijden. Lieve Georgine, ik ben dankbaar dat ik jou heb leren kennen. Ik gun elk BNI chapter een Georgine, en ik gun iedereen de wijsheid om van jouw kennis en kunde gebruik te maken.

Man, 26 jaar
Jij bent naast een fantastisch warm en innemend mens, ook een vrouw van deze tijd. Werelds, met het hart op de juiste plek, weet jij jouw energie en levensvisie over te brengen op mens en dier. Eclectisch is het woord dat bij jou past: als je het beste uitkiest. Mijns inziens doe jij dit al enige tijd en het siert je zijn en handelen. Altijd op zoek naar betere inzichten, objectieve feiten en verhelderende denkwijzen. Sommigen zullen je als Reiki master wel vaag en zweverig vinden, maar dan hebben ze je nog niet leren kennen. Dank voor je wijsheid, openheid, warmte en geduld.

Getuigenis – Man
Elleboog doet het weer goed
Beste Georgine,
Jarenlang heb ik last gehad van mijn elleboog. Als ik mij ‘s nachts wilde omdraaien dan moest ik mijn rechterarm met mijn linkerarm vastpakken om op mijn andere zijde te gaan liggen. Volgens mijn huisarts was er weinig tot niets aan te doen.
Zo was ik al jaren aan het tobben met die elleboog. Regelmatig hoorde ik Georgine pitchen over de successen die zij wist te behalen met haar behandelingen voor mens en dier.
Inmiddels heeft Georgine mij behandelt en het is inderdaad zoals Georgine zegt:
“Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden!
Bedankt Georgine!